Ιπποδρομίες από Ν. Αφρική, Γαλλία και Μ. Βρετανία

21 Απριλίου 2016 09:19  

Ιπποδρομίες από τη Ν. Αφρική, την Γαλλία και τη Μ. Βρετανία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και οι τρεις κούρσες που λαμβάνουν μέρος στο ιπποδρόμιο του Beverley θα μας απασχολήσουν στη σημερινή μας ανάλυση.

Ξεκινάμε το πρόγραμμα με την κούρσα των 15:20 ώρα Αγγλίας (17:20 ώρα Ελλάδος), μια Class 4 κούρσα για τεταρτοετή και άνω, σε απόσταση 1 mile 4 furlong (2.000 μέτρα) με εννέα συμμετοχές. Ολα δείχνουν πως το αποτέλεσμα της κούρσας εξαρτάται από την απόδοση του Alphabetical Order το οποίο έχει δύο νίκες στις δύο εμφανίσεις του τη νέα αγωνιστική περίοδο και δείχνει αρκετά δυνατό για τον ανταγωνισμό παρά το γεγονός ότι φέρει 11 lbs περισσότερο βάρος από τις προηγούμενες κούρσες του.

  Εκτίμηση Beverley 3:20

 1. Alphabetical Order

Παρόμοια περίπτωση έχουμε και στην επόμενη κούρσα των 15:50 ώρα Αγγλίας (17:50 ώρα Ελλάδος), μια Class 5 για τριετείς σε απόσταση 1 mile 1 furlong 207 yards (1.980 μέτρα) με τέσσερις συμμετοχές, όπου η φόρμα του Nietzsche σε συνδυασμό με την παρουσία ενός ερασιτέχνη τζόκεϋ που εξανεμίζει το επιπλέον βάρος του χάντικαπ δείχνει το δρόμο στον ανταγωνισμό. Παρόλα αυτά η απόδοση είναι απαγορευτική για στοιχηματισμό και οι μόλις τέσσερις συμμετοχές μας αποτρέπουν να ψάξουμε για κάποια αξία σε πλασάρισμα.

Το πρόγραμμα του κουπονιού για το ιπποδρόμιο κλείνει στις 16:20 ώρα Αγγλίας (18:20 ώρα Ελλάδος), με την Class 5 κούρσα για τετραετείς, σε απόσταση 1 mile 1 furlong 207 yards (1.980 μέτρα) με 12 συμμετοχές. Πολλά άλογα έχουν πιθανότητες διάκρισης και ένα ενδιαφέρον βρίσκεται στο Age of Elegance στο οποίο αναμένουμε να δούμε πως θα το επηρεάσει η αλλαγή σε ένα πολύ φορμαρισμένο εκπαιδευτή. Αρκετά ισχυρή υποψηφιότητα για διάκριση έχει και το Jacbequick το οποίο δείχνει μια προτίμηση στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο καθώς έχει τρεις νίκες εκεί και ο στάβλος που ανήκει έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν. Αρκετές πιθανότητες έχει και το φαβορί Chilworth Bells που άρχισε νικηφόρα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

  Εκτίμηση Beverley 4:20

 1. Jackequick
 2. Chilworth Bells
 3. Age of Elegance

Μια κούρσα εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ άλλα που περιλαμβάνεται στις διαδικτυακές εταιρείες έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναφερόμαστε στην τρίτη κούρσα του προγράμματος στο ιπποδρόμιο του Tipperary στην Ιρλανδία. Είναι μια κούρσα 5 furlongs (1.000 μέτρα) σε επίπεδη επιφάνεια με γρασίδι και στην οποία ξεχωρίζει το Shanghai Beauty, μια τετραετής φοράδα με αρκετές επιτυχίες. Η καλύτερη της φόρμα είναι στη συγκεκριμένη απόσταση, στην οποία έχει καταφέρει να τερματίσει δύο φορές δεύτερη σε αρκετά πιο ανταγωνιστικές από την παρούσα κούρσες. Στις κούρσες της στην φετινή περίοδο έχει τερματίσει στις πρώτες θέσεις σε απόσταση 6 furlongs (1.200 μέτρα) στην οποία δεν έδειξε άνεση άλλα στην επιστροφή της στα 5 furlong κατάφερε πάλι να καταταγεί δεύτερη παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ πίσω απ την αρχή. Ο συνδυασμός εκπαιδευτή / τζόκευ έχει αποφέρει 2 νίκες και μια δεύτερη θέση σε 4 συμμετοχές τις τελευταίες δύο εβδομάδες και στο χαντικαπ 69 η φοράδα δείχνει έτοιμη για μια νίκη. Η βασική μας επιλογή για σήμερα είναι: Shanghai Beauty σε απόδοση 6.00.

  Εκτίμηση Tipperary 5.40

 1. Shanghai Beauty