Στοιχηματικές εταιρίες ιππόδρομος

Οι στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν ιπποδρομίες στο ίντερνετ πληθαίνουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό. Αντιθέτως με την Ελλάδα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα στοιχηματικών εταιρειών που προσφέρουν ποντάρισμα σε άλογα. Όμως, υπάρχουν και εδώ στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Netbet

logo-netbet Η στοιχηματική εταιρία Netbet λειτουργεί κάτω από την άδεια Love 2 Celebrate Ltd και η παρουσία της στην Ελλάδα αλλά και στην Βρετανία τα τελευταία χρόνια είναι άξια προσοχής. Παρότι δεν θεωρείται ισάξια των υπόλοιπων μεγάλων εταιριών στοιχήματος, εντούτοις η πελατειακή της βάση αυξάνεται με σταθερά βήματα. Στις αγορές που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό εκτός από το ποδόσφαιρο είναι και οι ιπποδρομίες. Το 2015 έκλεισε με ποσοστό αποπληρωμών, στους Έλληνες πελάτες της, που έφτασε μέχρι και το 95.8%. Διαβάστε περισσότερα για το ιπποδρομιακό στοίχημα της Netbet.

Επίσκεψη στην Netbet

Vistabet

logo-vistabet Η στοιχηματική εταιρία Vistabet λειτουργεί κάτω από την άδεια της Sporting Odds Limited και είναι από τις πιο γνωστές στην Ελλάδα. Το “αδελφάκι” της Sportingbet, προσφέρει και ιπποδρομιακό στοίχημα για όσους την επιλέξουν. Έχει αρκετά μειονεκτήματα σε σχέση με το ιπποδρομιακό στοίχημα όπως είναι η μείωση των αποδόσεων στο ελάχιστο ποντάρισμα αλλά και το υποχρεωτικό ποντάρισμα σε άλογο, με e/w. Έχει όμως γρήγορες πληρωμές, πολύ καλή εξυπητέρηση πελατών και πολύ εύχρηστο μενού. Διαβάστε περισσότερα για το ιπποδρομιακό στοίχημα της Vistabet.

Επίσκεψη στην Vistabet

Sportingbet

logo-sportingbet Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet λειτουργεί κάτω από την άδεια της Sporting Odds Limited και είναι πασίγνωστη στην Ελλάδα με πολύχρονη παρουσία στο διαδικτυακό στοίχημα. Διαφημίζεται πολύ συχνά στην Ελλάδα στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και φημίζεται για το εκπληκτικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει. Έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία στις ιπποδρομίες αλλά έχει ακόμα λίγο δρόμο να διανύσει για να κοντράρει μεγάλες εταιρίες στοιχημάτων του εξωτερικού. Διαβάστε περισσότερα για το ιπποδρομιακό στοίχημα της Sportingbet.

Επίσκεψη στην Sportingbet

Πάμε Στοίχημα

logo-pamestoixima Ο ΟΠΑΠ στην προσπάθεια του να βγάλει από την αφάνεια τις ελληνικές ιπποδρομίες, αλλά και να επενδύσει σε αυτές, προχώρησε σε συμφωνία με το Δημόσιο για τον ΟΔΙΕ (Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδας), στην παραχώρηση για 20 χρόνια του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Το πρόγραμμα είναι φτωχότερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διότι γενικά δεν συμπεριλαμβάνει στα κουπόνια του, όλες τις κούρσες αλόγων, από τις χώρες που προσφέρει: Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία κτλ. Πάντως, στις ιππποδρομίες που μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει, προσφέρεται δωρεάν live streaming (ζωντανό βίντεο). Διαβάστε περισσότερα για το ιπποδρομιακό στοίχημα του Πάμε Στοίχημα.

Επίσκεψη Πάμε Στοίχημα

Meridianbet

logo-meridianbet Η στοιχηματική εταιρία Meridianbet έχει έδρα στην Σερβία και ιδρύθηκε το 2008. Λειτουργεί υπό την Μeridian Gaming και είναι αρκετά γνωστή στην Ευρώπη όπου δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 χώρες, αν και στο ελληνικό κοινό δεν είναι τόσο γνωστή. Εκτός από την ανανεωμένη ιστοσελίδα που διαθέτει, η οποία κάνει την περιήγηση σε αυτή πραγματική διασκέδαση με το πολύ εύχρηστο μενού, προσφέρει ταχύτητα και αξιοπιστία στις πληρωμές. Διαβάστε περισσότερα για το ιπποδρομιακό στοίχημα της Meridianbet.

Επίσκεψη στην Meridianbet