Οδηγοί Ιπποδρομιών

odigoi-ippodromion Πριν αποφασίσετε να ποντάρετε σε μια ιπποδρομία αλόγων στο ίντερνετ είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε όσο καλύτερα γίνεται κάποιες βασικές πληροφορίες. Θα προσπαθήσουμε, χωρίς να σας κουράσουμε, να σας παρουσιάσουμε τα σημαντικότερα σημεία που θα πρέπει να προσέξετε έτσι ώστε να αποκτήσετε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία.

Τύποι ιπποδρομιών

Κάθε κούρσα είτε είναι σε επίπεδη διαδρομή είτε σε άλματα, καθορίζεται από την ικανότητα των αλόγων που τρέχουν. Αυτή η ταξινόμηση δείχνει και τον βαθμό της κούρσας ο οποίος και εμφανίζεται ως Grade ή Class… Διαβάστε περισσότερα για τους τύπους ιπποδρομιών.

Χάντικαπ και ιπποδρομίες

Η ουσία του χάντικαπ στις ιπποδρομίες είναι μια δοκιμασμένη πρακτική πως το βάρος που φέρει ένα άλογο επηρεάζει ουσιαστικά την ταχύτητα με την οποία μπορεί να καλπάσει. Μια κούρσα χάντικαπ είναι αυτή στην οποία το κάθε άλογο μεταφέρει ένα βάρος, κατανεμημένο ανάλογα την ικανότητα του αλόγου, με στόχο να εξισώσει τις πιθανότητες των αλόγων που τρέχουν στη συγκεκριμένη κούρσα να νικήσουν… Διαβάστε περισσότερα για τις ιπποδρομίες με χάντικαπ.

Στοιχηματικοί όροι ιπποδρομιών

Στις μεγάλες κούρσες στα φεστιβάλ ιπποδρομιών που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη του κόσμου, πολλοί punters παίζουν αυτό που ονομάζεται ante post στοίχημα. Επιπλέον το each way (e/w) είναι ένας τύπος στοιχήματος που προσφέρεται στις ιπποδρομίες και περιλαμβάνει 2 ξεχωριστά στοιχήματα… Διαβάστε περισσότερα για τους στοιχηματικούς όρους ιπποδρομιών.

Best Odds Guaranteed

Αν η τιμή εκκίνησης (SP) είναι μεγαλύτερη από την τιμή που αγοράσατε, τότε το στοίχημά σας θα διευθετηθεί στην μεγαλύτερη απόδοση… Διαβάστε περισσότερα για το Best Odds Guaranteed (B.O.G).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ