Όροι Χρήσης

Οι παρακάτω όροι χρήσης αποτελούν ρητή δέσμευση για όλους του επισκέπτες του BetRaces.

Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων εταιρειών απευθύνονται αποκλειστικά σε χρήστες που προέρχονται από χώρες όπου η νομοθεσία τις επιτρέπει. Απαγορεύεται ρητώς, η μερική ή ολική αντιγραφή ή η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας BetRaces.gr, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση από την ομάδα του BetRaces.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας BetRaces, δεν μπορεί να θεωρηθεί προτροπή ή συμβουλή για την ενασχόληση με τον στοιχηματισμό. Το BetRaces δεν φέρει καμία ευθύνη για τις υπηρεσίες των εταιρειών που προβάλλονται. Οι ιδιοκτήτες και συνεργάτες του BetRaces αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης, έμμεσης ή άμεσης απώλειας ή ζημίας περιουσίας.

Ο στοιχηματισμός εμπεριέχει υψηλό κίνδυνο και μπορεί να μην είναι κατάλληλος για όλους τους επισκέπτες. Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας. Το σύνολο του περιεχομένου απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες άνω τον 21 ετών. Απαγορεύεται ρητώς, η χρήση του BetRaces, σε άτομα κάτω των 21 ετών.

Το BetRaces.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής στους όρους χρήσης, ανά πάσα χρονική στιγμή, και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.