Πως στοιχηματίζουμε στον ΟΠΑΠ;

stoiximan-opap Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας σχετικά με ένα τυπικό κουπόνι στοιχηματισμού που προσφέρει ο οπαπ, για να γνωρίζετε πως να στοιχηματίσετε στις ιπποδρομίες.

Εικόνα 1
stoixima-opap

Στην εικόνα 1, βλέπουμε μια τυπική κάρτα ιπποδρομίας. Σε αυτή περιλαμβάνονται κάποιες βασικές πληροφορίες που στόχο έχουν να ενημερώσουν για τα στοιχεία της κούρσας. Ας δούμε αναλυτικότερα τι περιλαμβάνει η κάρτα αυτή:

Εικόνα 2
stoixima-opap
Στην εικόνα 2, βλέπουμε κατά σειρά: τον κωδικό κούρσας στον ΟΠΑΠ, την ημερομηνία και ώρα που γίνεται η κούρσα καθώς και το έπαθλο που παίρνει ο νικητής.

Εικόνα 3
stoixima-opap
Στη εικόνα 3, στην γραμμή αυτή βλέπουμε: την χώρα που γίνεται η κούρσα που συμβολίζεται με την σημαία του κράτους, το ιπποδρόμιο που γίνεται η κούρσα, την μορφή της κούρσας (επίπεδη, εμπόδια ή αμαξίδια), τον αριθμό της κούρσας στο ημερήσιο πρόγραμμα του συγκεκριμένου ιπποδρομίου, τον τίτλο της κούρσας με τον χορηγό και τον τύπο κούρσας (handicap κλπ.) καθώς και το μήκος της κούρσας.

Εικόνα 4
stoixima-opap
Στην εικόνα 4, βλέπουμε την λίστα με τα άλογα στην οποία περιλαμβάνονται οι εξής πληροφορίες: το νούμερο του αλόγου, το όνομα του και την χώρα προέλευσης μέσα στις παρενθέσεις, τη θέση στο βατήρα εκκίνησης, το φύλο και την ηλικία του αλόγου, το όνομα του αναβάτη, το βάρος που θα φέρει το άλογο στην κούρσα, το όνομα της/του προπονητή και την φόρμα του αλόγου στις τελευταίες κούρσες ξεκινώντας από δεξιά η πιο πρόσφατη (4ο στο παράδειγμα μας).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ