Λίγα λόγια πριν την επιστροφή…

13 Ιανουαρίου 2018 09:00  

Καλημέρα και καλή χρονιά, με υγεία σε όλους.

Η τελευταία φορά που τα είπαμε ήταν με την… αυγή του νέου έτους, την πρωτοχρονιά του 2018. Τότε που αναρτήσαμε αναλυτικούς πίνακες με όλα τα στατιστικά της ενότητας «προγνωστικά» του BetRaces.gr. Θεωρούσαμε υποχρέωσή μας να το πράξουμε και για να το… γενικεύσουμε λιγάκι, πιστεύουμε πως είναι καθήκον όλων όσων έχουν δημόσια στήλη προγνωστικών να παρουσιάζουν, με λεπτομέρεια, τα στατιστικά και τον απολογισμό τους. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων άλλωστε είναι ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για την επίσκεψη του κάθε αναγνώστη στην ιστοσελίδα, διότι του δείχνει πως η τελευταία τον σέβεται, όπως οφείλει να κάνει.

Προγνωστικά Ιπποδρομιών

Σκεφτήκαμε πολύ για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος να «δουλέψει» αυτή η ενότητα. Υπήρξε αρκετά μεγάλος προβληματισμός (με τη θετική ερμηνεία της λέξης) για το πώς αυτή η στήλη θα μπορεί να είναι προσοδοφόρα για όποιον τη διαβάζει.

Απολογούμαστε που αυτές οι σκέψεις μας… πήραν λίγο παραπάνω χρόνο και έτσι η ενότητα έμεινε δίχως «φρέσκο» κείμενο για 12 ημέρες. Επιστρέφουμε σήμερα με το κείμενο που διαβάζετε, που δεν έχει (όπως καταλάβατε) καμία πρόβλεψη, αλλά έχει τη μορφή μιας (άτυπης) ανακοίνωσης για τον τρόπο που καταλήξαμε να «δουλεύει» η συγκεκριμένη ενότητα.

Επιστροφή

Από την προσεχή Δευτέρα λοιπόν, στις 15 Ιανουαρίου 2018, οι ιπποδρομιακές προβλέψεις επιστρέφουν, με μια μικρή όμως διαφορά. Μικρή αλλά συνάμα ουσιαστική, κι αυτό γιατί αποφασίσαμε να γράφουμε όχι σε καθημερινή βάση, αλλά μόνο όποτε υπάρχει πραγματικά λόγος για νέο κείμενο. Όποτε δηλαδή πιστεύουμε πως οι πιθανότητες για νίκη, είναι με το μέρος μας.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του BetRaces.gr